Mikä on seksin keskimääräinen kesto hääyönä?

Poikamiehet kehuskelevat usein mielellään seksuaalisella menestyksellään, mutta avioparit eivät halua puhua “perheseksin” tiheydestä.

Tutkijat uskovat onnistuneensa hälventämään pitkään jatkuneen myytin seksin roolista perhe-elämässä. Ennen uskottiin: mitä useammin, sitä onnellisempi pari. Eikä harvinainen seksologi antanut neuvoja seksielämän “vahvistamiseksi ja syventämiseksi” luottaen täysin siihen, että se vahvistaa avioliiton siteen.

Ja tutkijat vaativat: kerran viikossa riittää puolisoille. Kerran viikossa on yleensä optimaalinen määrä. Esimerkiksi molemminpuolista nautintoa varten. Koska esimerkiksi kahdesta, kolmesta tai jopa neljästä kerrasta viikossa nautinto ei muutu kahdeksi, kolmeksi tai neljäksi kerraksi. Se pysyy samana – “kertaluonteinen” taso. Ja se vähenee myös siksi, että pari ennemmin tai myöhemmin kyllästyy runsaisiin hyväilyihin ja menettää kiinnostuksensa niihin.

Mutta kerran kahdessa viikossa, kolmessa tai vielä harvemmin – ja näin käy valitettavasti perhe-elämässä – ei riitä onnellisuuteen. Toinen puolisoista tuntee itsensä riistetyksi, kärsii. Tämä ei lisää onnellisuutta.

Tutkijat tulivat sensaatiomaisiin johtopäätöksiin avioseksin yleisyydestä analysoituaan tutkimuksia, joihin osallistui yhteensä yli 30 tuhatta miestä ja naista useiden vuosien ajan. He keskustelivat myös intiimielämänsä ominaispiirteistä.

Paljastunut seksuaalinen erinomaisuus ei suinkaan tarkoita sitä, että niissä perheissä, joissa seksuaalisen kanssakäymisen intensiteetti on keskimäärin korkeampi, pitäisi kiireesti rajoittaa itseään. Mutta “viivytykset” olisi pitänyt vetää ylös intiimissä mielessä, mutta tietenkään ilman osapuolten vastustusta.

Seksi ja avioliitto: psykologin mielipide

Kysymykset seksuaalisesta yhteensopivuudesta ja avioliiton lujuudesta ovat olleet, ovat ja tulevat olemaan kaikenikäisten ihmisten huolenaiheena. Jotkut uskovat, että ilman seksuaalista sopusointua avioliitto on tuhoon tuomittu, toiset taas päinvastoin, että hyvä seksi ja perhe ovat tuskin yhteensopivia käsitteitä. Mitä asiantuntijat ajattelevat tästä?

Ensinnäkin seksologit erottavat selkeästi kolme seksuaalisen konstituution tasoa: heikko, keskivahva ja vahva. Kaikki kolme riippuvat ihmisen hermoston ominaisuuksista.

Jotta seksi olisi sopusointuista, kumppaneilla on oltava sama ruumiinrakenne. On selvää, että jos toinen puoliso tarvitsee useita seksikontakteja yössä ja toinen ei pysty siihen lainkaan, hänellä on ongelmia parisuhteessa.

Toinen tärkeä seikka on psykologisen joustavuuden ja oppimiskyvyn taso. On ihmisiä, jotka painavat mieleen yhden tavan rakastella alusta alkaen ja vastustavat sitten uusia kokeiluja. He sanovat, että he voivat hyvin niin kuin ovat.

READ  Miten lisätä sukupuolen kestoa

Toinen ääripää on halu jatkuvaan kokeiluun. Se on sinänsä kiitettävää. Tämän toiveen pitäisi kuitenkin olla molemminpuolinen.

Onko seksi tärkeä edellytys avioliiton onnellisuudelle?

On typerää kieltää, että seksi on tärkeää.

Seksuaalinen harmonia auttaa ihmisiä ymmärtämään toisiaan paremmin makuuhuoneen seinien ulkopuolella, ja siihen olisi pyrittävä kaikin voimin. Tutkijat uskovat, että jos kehität aktiivisesti seksielämääsi nuorena, voit suojautua monilta ongelmilta myöhemmällä iällä.

45-60-vuotiaiden välinen ajanjakso on kriisi, erittäin vaikea vaihe siirtymisessä uuteen suhteeseen. Kirjaimellisesti kaikki muuttuu: seksuaaliset vaatimukset, sosiaalinen asema, päivittäinen tilanne, jossa lapset erotetaan toisistaan, jne. Lisää ikään liittyviä psykologisia pelkoja.

Kuinka kauan seksin pitäisi kestää?

Seksi on toimintaa, jonka aikana tuntuu melko naurettavalta käyttää sekuntikelloa tai muita mittalaitteita. Jossain tietoisuuden reunalla on kuitenkin vielä pieni ajatus siitä, mitä ystäväsi sanovat sinusta seuraavana päivänä.

Todennäköisesti olet ainakin kerran elämässäsi miettinyt, kuinka kauan normaalin yhdynnän pitäisi kestää, jotta et häpeä sitä jälkeenpäin. Kävi siis ilmi, että tiedemiehet olivat huolissaan samasta kysymyksestä!

Kokeen puhtauden vuoksi tutkijat päättivät poistaa esileikin ja tarkastella seksuaalista prosessia suoraan siitä hetkestä, kun penis tunkeutuu emättimeen, siemensyöksyyn asti.

On käynyt ilmi, että yhdynnän keston mittaaminen ei ole niin yksinkertaista. Ainakin siksi, että monilla miehillä on taipumus liioitella numeroita, jotta he eivät jäisi liigassa jälkeen. No, jotkut tekevät sitä tietämättään. On epätodennäköistä, että olet usein ajoittanut ajan ennen rakastelun alkamista (ellet maksa tuntipalkkaa). Siksi sitä ei ole aina mahdollista sanoa tiedemiesten vaatimalla tarkkuudella (ja kuka syyttäisi sinua, jos pyöristäisit vähän ylöspäin omaksi eduksesi?).

Mutta tiedemiehet eivät silti anna periksi! Tutkimukseen, joka julkaistiin Yhdysvaltain kansallisten terveysinstituuttien verkkosivuilla, osallistui 500 pariskuntaa Yhdysvalloista, Alankomaista, Espanjasta, Turkista ja Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Neljän viikon ajan he harrastivat seksiä ja merkitsivät aikaa sekuntikellolla, jolloin hyödyllinen ja tieteellisesti ihastuttava yhdistyivät.

Tulos yllätti tutkijat. Yhdynnän kesto vaihteli 33 sekunnista 44 minuuttiin, mikä on 80-kertainen ero!

Siksi osoittautui mahdottomaksi vastata kysymykseen siitä, kuinka kauan yhdyntää olisi pidettävä normaalina.

READ  Miten pidentää sukupuolen kestoa

Voit kuitenkin laskea keskimääräisen keston. Se oli 5,4 minuuttia kaikissa maissa (paitsi Turkissa, jossa yhdynnän keskimääräinen kesto on 3,7 minuuttia).

Kuinka kauan seksiä pidetään normaalina

Miesten yhdynnän kesto vaihtelee keskimäärin 7-14 minuuttiin. Naiset pitävät yhdyntää normaalina, joka kestää keskimäärin noin 11 minuuttia. Ejakulaation alkamiselle ei ole olemassa aikakriteerejä. Joissakin tapauksissa yhdyntä voi kestää alle 5 minuuttia ja tyydyttää molempia osapuolia. Jos seksikumppanit ovat tyytyväisiä yhdynnän kestoon, ei ole tapana puhua ennenaikaisesta siemensyöksystä, mikä tarkoittaa, että sitä ei tarvitse hoitaa. Ennenaikaiselle siemensyöksylle ei ole vakiomääritelmää. Maailman terveysjärjestön määritelmän mukaan ennenaikaiseksi voidaan määritellä siemensyöksy, joka tapahtuu aikaisemmin kuin 1 minuutti yhdynnän alkamisen jälkeen.

Tiheä seksi on lääke pettämiseen

Jos jompikumpi puolisoista epäilee, että “puolisko”, kuvainnollisesti sanottuna, näyttää sivusta, kannattaa harrastaa seksiä hänen kanssaan useammin kuin kerran viikossa. Ennaltaehkäiseviin tarkoituksiin. Tutkijoiden mukaan intensiivinen seksi on melko tehokas lääke aviorikokseen: yleinen, kuten aspiriini tai puhdistus.

Kaikki seksuaaliset tarpeet voidaan tyydyttää avioliitossa. Edes ikä ei ole este. Seksuaalinen kiinnostus ei vähene iän myötä.

Neuvomme puolisoita kieltämään toisiltaan läheisyyden mahdollisimman harvoin ja olemaan kieltäytymättä tarjouksista, jotka koskevat monipuolistumista. Jos toinen osapuoli tekee aloitteen.

39-vuotias nainen, kahden lapsen äiti, ehdotti miehelleen seksiä joka päivä vuoden ajan. Tämä olisi esimerkiksi hänen 40-vuotislahjansa. Aviomies oli samaa mieltä. Maratonin jälkeen pariskunta kirjoitti kirjan “365 yötä”.

Mullerit myönsivät, että he vetäytyivät joskus hyvistä syistä. Keskimäärin heillä oli kuitenkin 28 seksitapaamista kuukaudessa.

Douglas ja Annie Brown tekivät samanlaisen kokeen sen jälkeen, kun he olivat täyttäneet aviovelvollisuutensa 100 päivää peräkkäin. Tästä he kirjoittivat myös kirjan ‘Just do it’. Molemmista teoksista tuli bestsellereitä. Ne myös kuvataan.

Prostituoidut vakuuttavat, että poikkeuksellinen kokemus on virkistänyt heidän aistejaan niin, etteivät he enää voi irrottautua toisistaan. He syleilevät toisiaan koko ajan.

Epäily vahvistuu: miehet “haluavat” enemmän kuin naiset

Psykologian professorin toteuttamaan tutkimukseen osallistui 163 naista ja 120 miestä – 18-25-vuotiaita opiskelijoita. Vapaaehtoisten oli kirjattava viikon ajan, kuinka monta kertaa päivässä he ajattelivat seksiä, ruokaa, lepoa ja hauskanpitoa. Samalla kun he tuijottivat, he painelivat erityisten mekaanisten laskureiden painikkeita.

Tämän tuloksena professori (hän on nainen) kumosi yleisen käsityksen, jonka mukaan miehet ajattelevat seksiä 7 sekunnin välein. Harvemmin…

READ  Mikä on seksin normaali kesto

On naiivia uskoa, että luku 7 sekuntia kuvastaa edes hieman todellista tilannetta miehen aivoissa. Joku heitti sen tietysti vitsinä. Jos miehet todella ajattelisivat seksiä niin usein, he kohtaisivat tällaisia ajatuksia 8000 kertaa päivässä. Edes seksihullut eivät kykene tähän.

Toisaalta professori vahvisti toisen vakiintuneen mielipiteen: miehet ajattelevat seksiä useammin kuin naiset. Se on todella. Ero on merkittävä – lähes kaksinkertainen.

Lopputulokset ovat seuraavat: miehet ajattelevat seksiä keskimäärin 19 kertaa päivässä. Naisilla – 10 kertaa.

Vapaaehtoiset olivat tietenkin erilaisia, ja heillä oli enemmän tai vähemmän libidoa. Näin ollen toisilla oli enemmän seksuaalisia ajatuksia kuin toisilla. Tai vähemmän. Miesten seksuaalinen ylivoima tässä suhteessa säilyi kuitenkin edelleen. Jotkut vahvemman sukupuolen edustajat unelmoivat seksistä jopa 388 kertaa päivässä. Ja jotkut pitävät ajatuksesta, joka tuli vain kerran. Naisilla levinneisyys vaihteli 140-kertaisesta 1-kertaiseen.

Mielenkiintoista on, että kauniimman sukupuolen edustajien joukossa ei ollut sellaisia “sinisukkia”, jotka eivät ajattelisi seksiä lainkaan. Niin, että naiset eivät puhu tästä puolesta suhdetta – he sanovat, että tavoittelemme vain hengellistä läheisyyttä – mutta ainakin yksi törkeä ajatus jää silti päähämme päivän mittaan.

Pyytämällä vapaaehtoisia laskemaan muita ajatuksia – ruoasta ja levosta – olisi pitänyt peittää päätavoite – seksuaalinen, – sanoo professori. Nämä tulokset olivat kuitenkin sinänsä mielenkiintoisia.

Kävi ilmi, että miehet ajattelevat ruokaa keskimäärin 18 kertaa päivässä ja rentoutumista 11 kertaa. Naiset ajattelevat ruokaa 15 kertaa päivässä ja unta 8,5 kertaa päivässä.

On käynyt ilmi, että miehille seksi on keskimäärin tärkeämpää kuin ruoka. Mutta vain vähän. Naisille ruoka on päinvastoin tärkeämpää kuin seksi. Paljon tärkeämpää.

Ja toinen johtopäätös: miesten päät ovat yhä useammin varattuja kuin naisten. Ainakin kun on kyse kiireellisistä ajatuksista – seksistä tai muista fysiologisista tarpeista.

Lakkaa murehtimasta seksiohjelman epävakautta

Aina sama määrä seksiä parisuhteessa on lähes epärealistinen tilanne eläville ihmisille. Ihminen ei ole seksikone, vaan elämässä tapahtuu monia asioita, jotka vaikuttavat läheisyyteen. Ja tämä on normi.

Jos pariskunta ei ole harrastanut seksiä vähään aikaan, se ei tarkoita, että se olisi nyt aina tällaista. Jokainen voi kokea stressiä, syysmasennusta tai huonosti valittuja masennuslääkkeitä.

Mielipide, jonka mukaan vapaassa suhteessa on enemmän seksiä kuin avioliitossa kuolee – tämä on vain yksi myytti. Seksuaalinen aktiivisuus vaihtelee jopa vuoden mittaan: se kasvaa kesällä ja laskee talvella, ja uudenvuoden juhlapyhien aikana se kasvaa, puhumattakaan pidemmästä ajanjaksosta.

Parisuhde ei anna rajoittamatonta pääsyä kumppanin kehoon. Seksielämässä on kyse suostumuksesta, sopimuksista ja yksilöllisistä mieltymyksistä. Jos haluatte molemmat jatkaa suhdetta ja harrastaa seksiä, suhtautukaa tilapäiseen läheisyyden puutteeseen etsintänä, jossa olette tiimi ja jonka on läpäistävä testi yhdessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.