Mikä on seksin normaali kesto

Useimmat ihmiset pyrkivät tietämään sukupuoliyhteyden keston normit ja poikkeamat. Ensinnäkin he yrittävät verrata itseään muihin, jotta he mahtuisivat tiettyihin rajoihin. Kuinka tärkeää on kesto vai onko tärkeämpiä kriteerejä? Tämä ja paljon muuta löytyy tästä artikkelista.

Miespuolisen epäonnistumisen syyt

Kuinka kauan yhdyntä kestää, on seksologien mukaan vaikea määrittää. Jos siemensyöksy kuitenkin tapahtuu heti, kun penis menee emättimeen, on syytä epäillä, että kyseessä on ongelma.

On tärkeää muistaa, että seksuaalisen prosessin kestoon vaikuttavat voimakkaasti fyysiset, emotionaaliset ja psykologiset vivahteet. Ejakulaatio voi olla ennenaikainen yhdestä useaan kertaan. Mutta jos se tapahtuu säännöllisesti melko nopeasti, se viittaa patologiseen tilaan. Aina ei ole tarpeen keskittyä yhdynnän kestoa koskeviin sääntöihin. On miehiä, jotka eivät ole erityisen huolissaan kumppaninsa nautinnosta seksuaalisen aktin aikana, ja miehiä, joilla on kiire lopettaa mahdollisimman pian. Kyse ei ole patologiasta vaan psykologisesta ongelmasta. Jotkut ihmiskunnan vahvan puoliskon edustajat ovat alttiita jännitteille prosessin aikana, pelkäävät, että naapurit kuulevat heidän puhelunsa ja niin edelleen. Ensimmäisen ja toisen tapauksen ongelmat edellyttävät yhteydenottoa asiantuntijaan, vaikka voitkin ratkaista ne itse, jos yrität.

Toimen kesto

Mielipiteet yhdyntöjen keskimääräisestä kestosta vaihtelevat huomattavasti. Tutkijoiden tekemät tutkimukset ovat osoittaneet, että lyhin kesto on noin 1 minuutti 15 sekuntia, keskimääräinen kesto on 2 minuuttia ja suurin kesto 3 minuuttia 30 sekuntia. Tällaisen kokeen aikana oli noin 62, 68 ja 270 vaihtoehtoista liikettä. Meidän ei pitäisi sulkea pois tietoa siitä, että naisen syklin vaiheella, molempien osapuolten käyttäytymisellä ja temperamentilla oli erityinen merkitys yhdynnän aikana.

Lääketieteellisistä tutkimuksista saatujen tietojen mukaan, joissa ei myöskään otettu huomioon esileikkiä, vaan ainoastaan työntöprosessi kitkavaiheineen, yhdynnän keskimääräinen kesto oli 5-10 minuuttia. Urologien mielestä tämä on kuitenkin paljon, ja normaali kesto on 2-6 minuuttia. Tutkimuksia tehneet lääkärit lohduttavat naisia väittämällä, että seksi on lyhyttä, koska naista haluava kumppani ejakuloi paljon aikaisemmin. Lyhyen levon jälkeen on täysin mahdollista jatkaa. Joskus yhdynnän kesto on normaalia pidempi, mikä johtuu siitä, että keho ei heti virity haluttuun aaltoon. Miehet, jotka ovat usein stressaantuneita ongelmista, työstä jne., voivat myös olla mukana prosessissa pitkään. Tämä ei kuitenkaan ole kovin hyvä asia, sillä kumppanin pitäisi rentoutua ja nauttia olostaan eikä keskittyä ongelmiin. Tässä tapauksessa esileikki on hyvä, voisi sanoa, jopa välttämätön.

Täydellisen seksin kesto


Seksuaalisen kanssakäymisen kesto, jota voidaan lähestyä täydellisyyden käsitteeseen, riippuu kumppanin omista mieltymyksistä. Kunkin henkilön kohdalla aikaväli vaihtelee. Vaikka tutkimukset väittävät, että 2-3 minuuttia riittää venäläisille miehille nauttimiseen, useimmat kyseenalaistavat nämä luvut, sillä muiden tutkimusten mukaan 14 minuuttia on optimaalinen aika.

READ  Mikä on suuseksin keskimääräinen kesto

Kaikista näistä keskivertoluvuista huolimatta sinun pitäisi perustaa itsesi kumppanisi ominaisuuksiin. Joillekin riittää 5-10 minuuttia, ja toisille se vie tunteja. Tämä pätee erityisesti kauniimpaan sukupuoleen. Mikä on tärkeintä naisille Tiedämme, kuinka kauan keskimääräinen yhdyntä kestää. Mutta kuinka paljon on tarpeen viihdyttää heikomman sukupuolen edustajia?!! Sukupuoliyhdynnän ajoituksella ei ole naiselle ensisijaista merkitystä. Tässä tapauksessa laatu on tärkeämpää, ja mitä parempi se on, sitä suurempi on kauniimman sukupuolen nautinto ja tyytyväisyys. Siksi pariskuntien, joilla on seksielämää riittävän pitkään, ei tarvitse käyttää tunteja nautinnolliseen toimintaan. Koska he tuntevat toistensa fysiologiset ominaisuudet ja mieltymykset, he voivat tuottaa mielihyvää lyhyemmässä ajassa kuin kumppanit, jotka ovat olleet yhdessä suhteellisen hiljattain.

Kun intimiteettiä lähestytään oikein ja laadukkaasti, nainen saavuttaa orgasmin kahdessa minuutissa. Tytölle tällainen kosketus riittää kerran päivässä. Mutta jos tunnet rakkaasi hyvin ja ehkä ymmärrät, että hän tarvitsee enemmän, voit aina mukautua. Jotta seksi tuottaisi aina maksimaalista nautintoa molemmille osapuolille, on otettava huomioon toistensa yksilölliset tarpeet ja mieltymykset. Tämä on erittäin tärkeää! On myös naisia, joille enintään 10 minuutin yhdyntä ei tarjoa tarvittavaa nautintoa ja nautintoa.

Jotta vältyttäisiin tällaiselta erolta kumppanien tunteiden välillä, kannattaa turvautua esileikkiin. Tämä menetelmä ei ainoastaan lämmitä kauniimman sukupuolen intohimoa, vaan myös tuo orgasmin lähemmäksi.

Yhtä tehokas tapa pitkäkestoisesta seksistä nauttiville ihmisille voivat olla liukuvoiteet, roolileikit ja kondomit. Tällaiset vähäpätöiset asiat auttavat saavuttamaan molempia osapuolia miellyttävän prosessin. Kestoon vaikuttavat tekijät Yhdynnän kesto riippuu monista tekijöistä. Otetaan huomioon, että se osoittaa läheisten suhteiden määrän saman naisen kanssa. Ensimmäinen läheisyys kestää yleensä pidempään kuin kaikki seuraavat kerrat, kun osapuolet osaavat jo rentoutua ja luottaa toisiinsa. Unohtumattoman seksin perusta on huolellisuus ja molempien osapuolten toiveiden ja mieltymysten huomioiminen. On myös niin, että läheisyys kestää hyvin lyhyen aikaa, mikä tietysti järkyttää paitsi naista myös miestä. Syitä voi olla monenlaisia, psykologisesta valmistautumattomuudesta äkilliseen yhdyntään juhlissa.

Valitettavasti ennenaikaiseen siemensyöksyyn liittyy merkittävämpiä syitä:

– aiemmat sairaudet ja sukupuoliteitse tarttuvat taudit voivat vaikuttaa kielteisesti seksuaalisen prosessin kestoon;

– synnynnäinen ominaisuus, joka liittyy pään lisääntyneeseen herkkyyteen – penis edistää myös nopeaa valmistumista;

– aiempiin seksuaalisiin kokemuksiin perustuvat kompleksit, jotka ovat vaikuttaneet kielteisesti psykologiseen tilaan tällä elämänalueella;

– krooniset tulehdusprosessit sukupuolielimissä voivat myös minimoida nautinnon;

– eturauhastulehduksen ikä vaikuttaa negatiivisesti myös yhdynnän kestoon;

READ  Miten pidentää sukupuolen kestoa

 – aivovauriot, vaikka ne siirrettäisiinkin aikaisemmin, voivat lyhentää läheisyyden aikaa;

– hormonaalinen epätasapaino voi lyhentää yhdynnän kestoa.

Jos huomaat, että seksuaalisen prosessin kesto on lyhentynyt merkittävästi aiempaan verrattuna, sinun on välittömästi käytävä asiantuntijan tutkimuksessa. Ensinnäkin se on terveytesi ja miehinen vahvuutesi sängyssä, mikä on erittäin tärkeää jokaiselle ihmiskunnan vahvan puoliskon edustajalle.

Useimmat eivät noudata keskimääräisiä normeja siitä, kuinka kauan yhdynnän pitäisi kestää ihmisille, ja pitävät pidempää läheisyyttä parhaana vaihtoehtona, joka epäilemättä johtaa taattuun orgasmiin. Tällaisella teorialla on paikkansa, mutta jokaisella ihmisellä on oma yksilöllinen nautintoaikansa. Puolen tunnin ajan se on miellyttävää, ja jonkun tunnin ajan se voi olla melko uuvuttavaa sekä fyysisesti että emotionaalisesti. Ja valitettavasti yksi kumppaneista ei ehkä ole vapautettu, vaan päinvastoin uupunut.

Harkitse patologisia olosuhteita, jotka voivat viivästyttää siemensyöksyä. Tärkeimmät niistä ovat:

– Kudosten aineenvaihdunnan häiriöt. Syynä voi olla diabetes.

 – Lantion elinten sairaudet, kuten vesikuliitti ja virtsaputkentulehdus.

– Keskus- ja ääreishermoston vammat.

– Sukuelinten synnynnäiset patologiset tilat.

– Alkoholin ja huumeiden käyttö.

Näin ollen yhdynnän kesto ei riipu ainoastaan kumppanin fyysisestä ja emotionaalisesta tilasta vaan myös synnynnäisistä tai elämän aikana hankituista patologioista. Älä masennu: nykyaikainen lääketiede ratkaisee monia ongelmia. Muista, että jos kärsit korkeasta verenpaineesta ja käytät lääkitystä sen normalisoimiseksi, yhdynnän keston pidentyminen voi johtua lääkityksen erityisestä koostumuksesta. Tämä koskee erityisesti miehiä, joille on määrätty beetasalpaajia.

Mitä nainen tarvitsee

Kaikki naiset ovat täysin erilaisia sekä seksuaalisten mieltymysten että seksin keston suhteen. Joillekin riittää viisi minuuttia, ja jotkut haluavat tehdä sitä tuntikausia. Se on niin järjestetty, että miehillä huipputila tulee paljon aikaisemmin kuin ihmiskunnan kauniilla puolella, joka tarvitsee enemmän aikaa orgasmin saavuttamiseen yhdynnässä. Pitkään yhdessä olleet kumppanit tietävät jo, millä keinoin molemminpuolinen tyytyväisyys saavutetaan. Kaikki ihmiset ovat yksilöllisiä, ja täydellisyyden saavuttamiseksi sängyssä on otettava huomioon toistensa mieltymykset ja temperamentti. Yritä olla ajattelematta aikaa, nauti läheisyydestä.

Sukupuolta ja ikää koskevat kriteerit

Ongelmaa tutkineet alan asiantuntijat ovat tulleet siihen tulokseen, että yhdynnän kesto riippuu hyvin usein miehen iästä. Alle 23-vuotiaan ihmiskunnan vahvan puoliskon edustajat voivat rakastella noin 5 minuuttia, ja yli 25-vuotiaiden miesten kohdalla tämä luku vaihtelee 1,5 minuutissa. Lähempänä 30 ikävuotta yhdyntöjen kesto kasvaa jälleen. Tämä johtuu siitä, että prosessia voidaan hallita. On kuitenkin huomattava, että yhdynnän enimmäiskesto on edelleen enintään 20 minuuttia.

Seksuaalisen kanssakäymisen vaikutus terveyteen

Huolimatta yhdynnän kestoa koskevista tiedoista ja halusta pidentää sen kestoa entisestään, tutkijat päätyivät pettymykseen pitkittyneiden seksuaalisten nautintojen hyödyistä. 20 minuutin yhtäjaksoisen yhdynnän jälkeen kumppanit lakkaavat nauttimasta, ja tämän aikarajan ylittyessä väsymys korvautuu äkillisesti väsymyksellä.

READ  Mikä on miehen normaali seksin kesto?

Mutta läheisyys 20 minuutin sisällä voi auttaa taistelussa:

– päänsärkyä;

– SARS;

– runsaat kuukautiset;

– ylipainoinen;

– ihottumaa kasvoissa;

– psykologiset ongelmat;

– ja jopa joitakin gynekologian alan ongelmia.

Lisäksi on havaittu verenpaineen normalisoituminen sekä sydänkohtauksen ja aivohalvauksen riskin väheneminen.

Seksuaalisen kontaktin keston normalisointi

Joskus huolimatta tiedoista, jotka koskevat miesten normaalin yhdynnän kestoa, vahvempi sukupuoli haluaa pidentää sen kestoa. Tällaisen halun voi aiheuttaa joko toinen tai toinen kumppani.

Seksuaaliprosessin pidentämiseksi suositellaan seuraavia kohtia:

Harjoittele hengitystäsi. Hyvä vaihtoehto olisi voimistelu, jossa käytetään rintakehän elimiä. Aivojen lisähapensaanti vaikuttaa yhdynnän pidentymiseen.
Harjoittele säännöllisesti. Tämä auttaa pääsemään eroon ylimääräisestä energiasta ja parantaa kestävyyttä.
Juo kasviperäisiä valmisteita, joilla on myönteinen vaikutus lantion elinten verenkiertoon.
Yritä päästä eroon epäterveellisistä tavoista.
Käytä seksin aikana liukuvoiteita ja erikoiskondomeja. Kaikki tämä johtaa yhteiseen nautintoon.

Seksielämä miehen ja naisen välisessä suhteessa on erittäin tärkeä osa. Jos lähistöllä on pienintäkin ongelmaa, siihen on puututtava välittömästi. Jos sivuutat elämän tämän puolen, jopa vahvin rakkaus ja kiintymys voivat olla varsin mielenkiintoisia.

Vinkkejä hetken pysäyttämiseen

Huolimatta yhdynnän pituudesta monet haluaisivat pidentää sen kestoa. On olemassa useita tapoja pidentää nautinnon hetkeä:

 

  1. Oikein valittu asento voi tehdä seksistä pidemmän prosessin. Yksi suosituimmista on “doggy-style” ja “virallinen”. Ensimmäiseen liittyy naisen asento polvillaan, kun penis tunkeutuu takaapäin. Toinen: nainen ja mies ovat vastakkain makuuasennossa, tyttö heittää jalkansa kumppaninsa olkapäiden yli.
  2. Mielenkiintoinen seikka on, että kondomi ei ainoastaan suojaa, vaan myös pidentää nautintoa. Vaikka monille vahvemman sukupuolen edustajille tämä keino yksinkertaisesti vähentää tuntemuksia, minkä vuoksi se lisää läheisyyden kestoa.
  3. Lääkkeet ja voiteet, jotka voivat vähentää peniksen herkkyyttä, auttavat miestä myös näyttämään seksuaalista voimaansa.
  • Muutamaa sekuntia ennen siemensyöksyä voit vetää peniksen ulos ja painaa peniksen kiehkuran ja peniksen pään välistä aluetta.
  • Tuntemukset ovat erittäin epämiellyttäviä, mutta juuri tämä toiminta auttaa pitkittämään tekoa vielä jonkin aikaa.
  • Asianmukainen hengitys edistää tarvittavaa verenkiertoa, jolla on myös myönteinen vaikutus yhdynnän pidentymiseen.
  • Ja viimeinen, ehkä yksi mielenkiintoisimmista ja yksinkertaisimmista menetelmistä. Ennen kuin mies lähestyy suoraan siemensyöksyä, hänen pitäisi työntää peniksensä ulos ja hengittäessään imeä voimakkaasti alavatsansa sisään muutaman sekunnin ajan. Tämä on taattu seksin jatkuminen vielä muutamalla minuutilla.

Non basta conoscere le regole sulla durata media dei rapporti sessuali. È importante tenere conto delle caratteristiche e delle preferenze del partner. Solo così potrete raggiungere la perfezione nella vostra vita sessuale.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.