Miten lisätä sukupuolen kestoa

Sukupuoliyhdynnän keston hallinta on yleinen ongelma, jonka miehet ovat joutuneet kohtaamaan ainakin kerran elämässään. Koska seksin harrastaminen on refleksi, tätä epämiellyttävää tilannetta ei ole helppo ratkaista.

Miksi nopean siemensyöksyn ongelma on niin huolestuttava miehille? Rakastavassa parisuhteessa molemmat osapuolet ovat kiinnostuneita saamaan kumppaniltaan orgasmin, kun taas nopeassa yhdynnässä naisella ei välttämättä ole aikaa kokea täyttä nautintoa. Kyllä, enkä halua pudota mutaan naamalleni saatuani leiman “pika-ammunnasta”. Siksi seksin lyhyestä kestosta tulee este monille miehille.

Global Study on Sexual Attitudes and Behaviour (GSSAB) -tutkimuksessa todettiin, että lyhyiden suhteiden ongelma on yleinen maailmanlaajuisesti. Jopa 30 prosenttia seksuaalisesti aktiivisista miehistä kokee tällaisia “epäonnistumisia”. Venäjällä tehdyssä interaktiivisessa tutkimuksessa ilmeni, että noin 30 prosenttia miehistä oli tyytymättömiä läheisyyden kestoon. Samaan aikaan vain harvat vahvemman sukupuolen edustajat, jotka kohtaavat tällaisen ongelman, hakeutuvat lääkäriin.

Kysymys siitä, mitä lyhytaikaisella intiimillä kontaktilla tarkalleen ottaen tarkoitetaan, on kiistanalainen. Useimmat tutkijat ovat yhtä mieltä siitä, että seksi kestää keskimäärin vähintään kahdesta kolmeen minuuttia.

Seksin riittämätön kesto liittyy usein potenssiongelmiin. Intiimi seksi voi tosiaan päättyä liian pian seksuaalisen toimintahäiriön vuoksi, mutta näin ei aina ole. Useimmiten seksuaalisten tekojen lyhyt kesto johtuu muista syistä, jotka eivät liity vakaviin sairauksiin.

Nopean siemensyöksyn syyt

Intimiteetin kestoon voivat vaikuttaa psykologiset tekijät, elintavat, hormonaaliset häiriöt ja lisääntymisjärjestelmään liittymättömät sairaudet. Lisäksi joissakin tapauksissa taipumus lyhyeen yhdyntään selittyy anatomisilla ominaisuuksilla. Näin ollen siemensyöksy voi tapahtua liian aikaisin, koska peniksen pää on lyhyt tai hermopäätteitä on liikaa peniksen päässä. Yleisin syy säännölliseen epäonnistumiseen on kuitenkin edelleen serotoniinin alhainen pitoisuus keskushermostossa. Tämän aineen tuotantoa voidaan kuitenkin lisätä ottamalla erityisiä lääkkeitä yhdynnän pidentämiseksi. Kuitenkin, asiat ensin.

Joka tapauksessa seksuaalisten kontaktien riittämätön kesto vaikuttaa kielteisesti miehen psyko-emotionaaliseen tilaan ja siten hänen elämänlaatuunsa yleensä. Lisäksi tilanne vaikuttaa varmasti parisuhteeseen. Siksi on tärkeää ottaa yhteyttä asiantuntijaan ajoissa, joka pystyy valitsemaan sopivan tavan ratkaista ongelma: esimerkiksi hän määrää lääkkeitä seksuaalisen kanssakäymisen pidentämiseksi, antaa suosituksia elämäntapojen korjaamisesta.

READ  Mikä on seksin kesto

Ongelma epäonnistuneesta nopeasta seksistä voi johtua seuraavista tekijöistä:

– Peniksen pään tai lyhyen frenulumin lisääntynyt herkkyys.

– Ejakulaatiosta vastaavien aivojen ja selkäytimen keskusten yliherkistyminen.

– Hormonaalinen epätasapaino ja virtsa- ja sukupuolielinten sairaudet.

– Psykogeeniset tekijät.

Seksuaalinen kanssakäyminen voi päättyä nopeasti pitkän pidättäytymisen tai emotionaalisen ylikuormituksen vuoksi, mutta nämä tekijät ovat lyhytaikaisia eivätkä aiheuta suurta epämukavuutta kumppaneille. Kun olet oppinut syyn, joka vaikuttaa siemensyöksyyn, yritä löytää itsellesi sopiva menetelmä seksuaalisen nautinnon keston pidentämiseksi.

Onko olemassa ratkaisua?

Tähän mennessä on tiedossa monia keinoja tämän ongelman ratkaisemiseksi. Näihin kuuluvat sekä muut kuin huumausaineet että huumeet.

Ei huumeita

Aphrodisiacs. Aphrodisiacien uskotaan auttavan pidentämään seksin kestoa. Ostereita, simpukoita, kampasimpukoita, punaista ja mustaa kaviaaria, pähkinöitä on paljon. Jotkut käyttävät santelipuun, rosmariinin, patsulin tai sypressin eteerisiä öljyjä pitääkseen heidät “taistelutuulella”. Aphrodisiacit voivat kuitenkin piristää ja rentouttaa, mutta ne eivät voi auttaa seksuaalisen kanssakäymisen ongelmassa: ne lisäävät vetovoimaa, mikä tarkoittaa, että niiden vaikutus on juuri päinvastainen.

Ajatusten harhautustekniikka. Viivästynyt siemensyöksy mahdollistaa joissakin tapauksissa ajatusten hallinnan.

Joku esimerkiksi harhautuu hetkeksi laskemalla mielessään, palauttaa mieleen kerran ulkoa opittuja runoja tai yksinkertaisesti ajattelee kiireellisiä ongelmia, esimerkiksi korjauksia. Tietenkään kukaan asiantuntija ei takaa tällaisen yksinkertaisen menetelmän tehokkuutta.

Kegel-harjoitus. Sen ydin on pubococcygeaalisen lihaksen harjoittelussa. Lihaksen on oltava vuoroin jännittynyt ja vuoroin rentoutunut. Aluksi riittää, että pidät sen jännittyneenä vähintään kolmen sekunnin ajan, minkä jälkeen voit vähitellen kasvattaa tätä väliä 20 sekuntiin tai pidempään. Yhden “oppitunnin” tulisi sisältää vähintään 20 toistoa.

Huolimatta siitä, että pubococcygeal-lihaksen harjoittelua pidetään jossain määrin tehokkaana keinona pidentää yhdyntää (erityisesti esimerkiksi ihmisten taustalla), käytännössä prosessia ei läheskään aina voida hidastaa. Lisäksi joidenkin tätä tekniikkaa kokeilleiden miesten mukaan tarve hallita itseään tukahduttaa läheisyyden nautinnon.

Hengitysharjoittelu. Joskus voit lisätä seksuaalisen läheisyyden aikaa seuraamalla hengitystäsi. Jos hengität syvään ja hitaasti seksin aikana, se voi joissakin tapauksissa auttaa sinua hallitsemaan “tunteitasi”.

Lääkinnälliset valmisteet ja tuotteet yhdynnän pidentämiseksi

Lääkkeet ja valmisteet miesten välisen yhdynnän pidentämiseksi eivät ole niin laajalti edustettuina Venäjän markkinoilla. Huolimatta siitä, että monille miehille läheisyyden ennenaikainen päättyminen on edelleen tabu, seksuaalista kanssakäymistä pidentävien lääkkeiden kysyntä kasvaa, ja joka vuosi tällaisia tuotteita on yhä enemmän. Niiden joukossa on myös sellaisia, joita voidaan jo kuvata hyväksi havaituiksi ja testatuiksi.

READ  Miten pidentää sukupuolen kestoa

Seksuaalikontaktin pidentämiseksi käytetään usein lidokaiinia tai bentsokaiinia sisältäviä estoehkäisyvälineitä. Näitä kondomeja on käytettävä varoen. Lisäaine voi aiheuttaa allergisen reaktion ja vähentää peniksen herkkyyttä liikaa.

On myös lidokaiinia sisältäviä geelejä. Voit levittää pidennysainetta joko koko penikseen tai vain päähän. Tärkeää on, ettei määrää ylitetä, sillä muuten mies on vaarassa jäädä odottamatta prosessin päättymistä. Lisäksi lidokaiinin liukuvoiteen käyttäminen pääasiallisena liukuvoiteena tai kondomin käyttämättä jättäminen vaikuttaa myös naisen tuntemuksiin, jotka ovat yleensä ei-toivottuja. Tavalla tai toisella, sinun ei pitäisi luottaa pelkästään kondomeihin tai geeleihin, kun ratkaiset lyhyen yhdynnän ongelman: koska syyt tämän ominaisuuden esiintymiseen ovat erilaisia, tästä riippuen mainitut korjaustoimenpiteet voivat vaikuttaa tai olla täysin hyödyttömiä.

Selektiiviset serotoniinin takaisinoton estäjät ilmestyivät 1990-luvulla. Tällaisia pillereitä käytetään seksuaalisen kanssakäymisen pidentämiseen tähän päivään asti. Ne ovat merkityksellisiä, jos syynä yhdynnän lyhyeen kestoon on serotoniinin puute keskushermostossa. Tällaisia lääkkeitä annetaan kuitenkin ensinnäkin vain reseptillä ja toiseksi niillä on monia vasta-aiheita ja sivuvaikutuksia. Voimme sanoa, että tällaiset lääkkeet eivät ole kovin suosittuja. Samaan aikaan miesten yhdynnän pidentäminen serotoniinipitoisuutta lisäämällä on mahdollista myös lievempien keinojen avulla: biologisesti aktiivisilla lisäaineilla (BAA).

Tapoja pidentää seksuaalista kanssakäymistä fysiologisiin ominaisuuksiin liittyvien ongelmien kanssa

 1. Yliherkkyyden tapauksessa suositellaan pidentäviä geelejä ja suihkeita, jotka vähentävät peniksen impulsiivista reaktiota. On olemassa lääkkeitä, jotka estävät yhdynnän vähentämällä hermokeskusten toimintaa. Ennen lääkkeiden käyttöä on kuitenkin kuultava lääkäriä.
 2. Lyhyen frenulumin ongelma ratkaistaan kirurgisesti. Mitkään lääkkeet, geelit tai tabletit eivät auta tässä. Siksi on myös otettava yhteyttä hoitolaitokseen.
 3. Kun nopea siemensyöksy on tapahtunut virtsa- ja sukupuolielinten sairauksien jälkeen, hoito urologin valvonnassa on välttämätöntä. Hyvin usein asiantuntija toteuttaa tulehdusta ehkäisevää hoitoa, joka vaikuttaa siemenkyhmyyn. Jos syy oli vain taudin jälkivaikutuksissa, sen poistaminen ei ole vaikeaa.

 

Ejakulaation hallintamenetelmät

Kun tunnet huipennuksen lähestyvän, voit lisätä intiimin prosessin kestoa käyttämällä jotakin seuraavista menetelmistä:

 1. Vähennä kitkan nopeutta seksiprosessissa. Jos mies tuntee lähestyvän kliimaksin, on parasta hidastaa yhdyntää hieman ja pitää taukoja kehon liikkeiden välillä. Tämä auttaa pidentämään läheisyyden aikaa. Älä pysähdy, liiku hitaasti.
 2. Poistu hitaasti parisi luota. Rajoita sen jälkeen liikkumista. Aika riippuu yksilöllisistä ominaisuuksista. Liikkeiden rajoittaminen ei tarkoita seksisuhteiden täydellistä lopettamista, vaan voit silitellä enemmän tällä hetkellä. Tämä ei todellakaan tuota pettymystä kumppanillesi, päinvastoin.
 3. Peniksen supistuminen. Käytä tätä menetelmää silloin, kun sinusta tuntuu, että yhdyntä on lähellä loppua. Sinun on puristettava päätä sormillasi ja pidettävä sitä tässä tilassa muutaman sekunnin ajan.
 4. Muuta asentoasi seksin aikana. Tämä auttaa lievittämään peniksen jännitystä. Asentoja tulisi valita yksilöllisten ominaisuuksien mukaan, esimerkiksi pyydä kumppaniasi ottamaan lehmityttöasento ja hidastamaan vauhtia.
 5. Jos haluat viivyttää teon loppua, voit kokeilla jalkojen korostamista. Vaikutus saavutetaan rentouttamalla pakaralihaksia.
  Ajattelemalla vieraita asioita intiimin prosessin pidentämiseksi. Tämä on erittäin tehokas menetelmä, sillä tunteiden vapautuminen tapahtuu, kiihtymys vähenee ja lopullista tapahtumaa on mahdollista lykätä.
 6. Kondomien käyttö puudutuksen kanssa. Ehkäisyvälineiden käyttö on välttämätöntä, koska niiden avulla henkilö on luotettavasti suojattu taudeilta ja ei-toivotuilta raskauksilta. Anestesia-aineiden vaikutus pidentää läheisyyden kestoa, mutta vähentää tuntemuksia.
 7. Alkoholi. Tätä menetelmää ei suositella, mutta se on tehokas. Alkoholin vaikutuksen alaisena kaikki kehon impulsiiviset signaalit estyvät ja kehon herkkyys vähenee merkittävästi. Alkoholi vaikuttaa myös libidon ja potenssin vähenemiseen tulevaisuudessa. Siksi siitä on nautittava selvin päin.
 8. Tee Kegel-harjoitus. Tärkeintä on vuorotellen puristaa ja rentouttaa häpyluuhun kohdistuvaa lihasta. Menetelmän etuna on, että harjoitus voidaan suorittaa milloin ja missä tahansa. Jotkut ihmiset eivät oikein ymmärrä, minkä lihaksen kanssa työskennellä.
 9. Sen löytämiseksi voit yrittää pysäyttää virtsan virtauksen virtsaamisen aikana, jolloin kaikki selviää. Tee vain 15-20 painallusta päivässä vuorotellen lyhyitä (lihaksen jännittäminen ja rentouttaminen 5 sekunnin ajan) ja pitkiä (jopa 20 sekuntia) painalluksia. Menetelmä on tehokas rakkauden nautinnon pidentämisessä.
 10. Tarkkaile hengitystäsi. On välttämätöntä, ettei hengitetä lyhyitä henkäyksiä ja uloshengityksiä, joten aiheutat vain kiihtyneen sydämenlyönnin ja nopeutat sukupuoliyhdyntää. Yritä hengittää syvään kuin olisit meditaatiossa. Tämä auttaa sinua hallitsemaan itseäsi ja pidentämään seksiä.
 11. Opettele silittämään itseäsi kunnolla. Itsetyydytys ei ole niin häpeällistä kuin miltä se näyttää. Kehon tunteminen ei ole vain tärkeää vaan myös hyödyllistä. Yritä samalla olla päästämättä siemennestettä ulos 15 minuuttiin.
 12. Suhtaudu kaikkeen huumorilla. Sinun ei pitäisi aiheuttaa tragediaa, jos yhdyntäsi osoittautuu odotettua lyhyemmäksi. Naura kumppanisi kanssa, käy suihkussa ja lähde: toinen kerta kestää varmasti pidempään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.