Miten pidentää sukupuolen kestoa

Seksi on olennainen osa jokaisen ihmisen tervettä ja tyydyttävää elämää. Seksin laatu ja kesto vaikuttavat suoraan tunnetilaan, joten on tärkeää tietää, miten yhdynnän kestoa voidaan pidentää. Tutkimusten mukaan intiimiyden keskimääräinen kesto ylittää harvoin viidestä seitsemään minuuttia. Tänä aikana naisella ei yksinkertaisesti ole aikaa kokea seksuaalista nautintoa, mikä aiheuttaa usein erimielisyyksiä ja riitoja kumppanien välillä.

Nykyaikaisessa elämänrytmissä monilla miehillä on ongelmia liian nopean siemensyöksyn kanssa. Tämä ei vaikuta ainoastaan miehen itsetuntoon, vaan myös edistää kompleksien syntymistä molemmissa kumppaneissa. Kaikki tämä vaikuttaa tietenkin suhteeseen. Siksi vinkit siitä, miten lisätä yhdynnän kestoa, ovat hyödyllisiä monille.

Ensin sinun on otettava yhteyttä lääkäriin, joka voi tunnistaa mahdolliset patologiat. Jos kaikki on täydellisessä kunnossa, ongelma ratkeaa yksinkertaisesti. Muutamia ehdotuksia on noudatettava. Voit esimerkiksi valita erityisiä lääkkeitä.

Tutustu tarkemmin elämäntapoihisi. Olet luultavasti liian väsynyt töissä ja tulet kotiin täysin uupuneena. Ja päinvastoin, kun aktiivisuus on vähäistä, kuntosalilla käyminen antaa energiaa ja elinvoimaa.

Ravitsemus ja väärät riippuvuudet eivät myöskään vaikuta parhaalla mahdollisella tavalla miehen tehoon. Yritä olla käyttämättä välipaloja, pikaruokaa ja alkoholia aina kun mahdollista.

Hyvä vaihtoehto yhdynnän keston pidentämiseksi on käyttää paksuja kondomeja. Ne auttavat vähentämään peniksen herkkyyttä ja siten pidentämään yhdynnän nautintoa.

Jotkut seksologit ja psykologit ovat sitä mieltä, että liian nopea siemensyöksy on puhtaasti psykologinen ongelma miehille. He ovat liian kiinnittyneitä itse prosessiin ja kiihottumiseen. Tällöin asiantuntijat neuvovat, että sinun on syytä häiritä itseäsi ja miettiä asioita, jotka eivät liity lainkaan seksiin. Sinun pitäisi siirtää huomiosi asioihin, jotka eivät innosta. Useimmat haastatelluista miehistä vahvistivat tämän menetelmän tehokkuuden.

Toinen helppo tapa pidentää yhdyntää on tehdä Kegel-harjoituksia. Näin voit vahvistaa lihaksia ja pidentää seksin kestoa. Harjoitus tulisi tehdä joka päivä. Jos ongelma jatkuu, seksologin apu on erittäin hyödyllistä. Ammattilaisten apua ei tarvitse ujostella, sillä lääkäri selvittää sukupuolielämääsi kohdistuvien rikkomusten syyn ja laatii pätevän ja tehokkaan hoitosuunnitelman.

Suurin osa vahvemman sukupuolen edustajista ei kuitenkaan uskalla mennä lääkärin puheille tällaisen kysymyksen kanssa, vaan turvautuvat kansanlääkkeisiin. Mutta vuosien varrella kokeillut ja testatut keinot, jos ne auttavat hidastamaan siemensyöksyä, eivät kauan, ja pian ongelma toistuu. Jos haluat hoitaa syytä, et oireita, sinun on silti otettava yhteyttä asiantuntijaan.

Ja ennen kaikkea, älä suutu äläkä sulkeudu itseesi, kaikki ongelmat voidaan ratkaista, jos löydät oikean tavan voittaa vaikeudet.

Mitkä ovat syyt lyhyeen seksisuhteeseen

Syyt lyhyeen seksuaaliseen läheisyyteen ovat yksilöllisiä ja riippuvat monista tekijöistä. On kuitenkin olemassa useita olosuhteita, joissa keho ei pysty harrastamaan pitkäkestoista seksiä.

Väsymys. Kun keho on jatkuvassa rasituksessa, se vaikuttaa negatiivisesti sen kykyihin. Vähitellen stressitila kuluttaa yhä enemmän energiaa, jolloin voimia ei jää muihin fysiologisiin tarpeisiin.

Huono fyysinen kunto. Rakastelu on eräänlainen urheilulaji, jossa on myös tarpeen harjoittaa kehoa parempien tulosten saavuttamiseksi.

Sairaudet, heikentynyt immuunijärjestelmä. Huono terveys vaikuttaa kaikkiin järjestelmiin ja elimiin, mikä vähentää huomattavasti niiden kapasiteettia. Jos kyseessä on vakava sairaus, ensisijaisesti on ratkaistava pääongelma, eikä mikään keino, joka auttaa pidentämään yhdyntää.

Huono tekniikka. Kaikkien organismien kapasiteetti on erilainen. Siksi ennen kuin etsit parannuskeinoa, sinun pitäisi kokeilla kaikkia käytettävissä olevia asentoja ja tekniikoita seksissä. Usein tämä riittää pidentämään seksuaalista läheisyyttä.

Liikunta ja ravitsemus yhdynnän pidentämiseksi

Oikea ruokavalio ja kohtuullinen liikunta vaikuttavat myönteisesti miehen kehon tilaan ja lisäävät vähitellen sen valmiuksia. Parantaaksesi suorituskykyä sängyssä, sisällytä seuraavat hivenaineet päivittäiseen ruokavalioosi:

Sinkki – esiintyy pääasiassa viljoissa ja palkokasveissa, raaoissa kananmunissa, maksassa ja osterissa.

Magnesiumia tulee elimistöön luumuista, aprikooseista, kaurahiutaleista, vehnäleseistä ja pavuista.

E-vitamiini on välttämätön normaalin toiminnan kannalta. Sen puute voidaan korvata lääkkeillä tai luonnontuotteilla (auringonkukkaöljy, munat, lohi, porkkanat, pinaatti, tomaatit).

Kumppani voi myös pidentää yhdyntää, mihin riittää, että hallitsee Kegel-harjoituksen. Tunnetun gynekologin kehittämän tekniikan avulla naiset voivat “pumpata” sukuelinlihaksiaan.

Vuorottelemalla työntäviä ja vetäviä liikkeitä nainen oppii hallitsemaan kehoaan, mikä auttaa lisäämään seksuaalisen läheisyyden kestoa.

Miesten tulisi kiinnittää huomiota alavartalon harjoituksiin. Yhdynnän keston pidentämiseksi on kiinnitettävä erityistä huomiota alaselän, lantion ja reisien harjoittamiseen. Seksin aikana nämä ruumiinosat kantavat pääkuormaa, joten niiden on oltava hyvin “pumpattuja”.

Miten pidentää yhdyntää: suosituimmat tavat

Itse asiassa voit ratkaista ongelman terveellisillä elämäntavoilla.

1. Ruokavalio.

Kaikki mitä syöt, vaikuttaa intiimielämääsi. Jos juot ananasmehua tuntia ennen yhdyntää, siittiösi maistuvat makealta ja tuoksuvat hyvältä. Kun syöt roskaruokaa, juot alkoholia ja tupakoit, kehosi vapauttaa epämiellyttäviä ihottumia. Lisäksi vehnäöljyn aromilla on tuottava vaikutus yhdynnän jatkumiseen. Entorfiinin ansiosta, joka vaikuttaa suoraan aivolisäkkeeseen, mieshormoniin.

2. Treenaa.

Kun harrastat liikuntaa säännöllisesti, kehosi tuntuu paremmalta, olet paljon joustavampi ja iloisempi. On olemassa harjoituksia, jotka auttavat sinua käyttämään oikeita lihaksia seksin aikana:

READ  Mikä on miehen normaali seksin kesto?

“silta” – makaa selälläsi, polvet koukussa, jalat lattialla; nosta selkääsi ja pidä asento 3 sekuntia, laskeudu sitten lattialle.
juoksu – juoksu paikan päällä sopii myös; harjoittele kestävyyttäsi.
Kyykky – jalat mahdollisimman leveästi, kädet edessäsi, kyykky selkä suorana, kunnes pakarat palavat.
tanko – taivuta kyynärpäät, pidä vartalo vaakasuorassa, koskematta lattiaan 30-60 sekunnin ajan, nojaa kyynärpäihin ja sukkiin; harjoittele vatsalihaksia, käsiä ja jalkoja.

3. Poseeraa.

Kaikki asemat, joissa mies hallitsee ja ohjaa prosessia, ovat uskollisia avustajiasi. Lähetyssaarnaaja-asennot eivät ole lainkaan hyviä; niissä lantion lihakset väsyvät enemmän. Ihanteellinen vaihtoehto ovat asennot, joissa “mies on takana”. Kokeile “virallista” asentoa, jossa naisen jalat lepäävät kumppanin hartioilla, tai “sivuttaisasentoa”, jossa olet kumppanisi takana. Ja lopuksi, laita tyttö polvilleen.

4. Hengitys.

Tarkkaile hengitystäsi, ole hidas ja pidä hauskaa. Kun keskityt jokaiseen sisään- ja uloshengitykseen ja pysähdyt hetkeksi niiden välillä, prosessi vastaa meditaatiota. Sen avulla voit myös tuntea kumppanisi syvemmin. Tiheä hengittäminen vain nopeuttaa siemensyöksyä.

5. Rytmitaju.

Sinä olet mies. Sinä määrittelet aina tahdin. Jos rakastelu lähestyy kliimaksia, lopeta, älä tee mitään. Jatka sen jälkeen liikettä. Tätä menetelmää varten sinun on tietenkin oltava kärsivällinen. Vaihda rytmiä useita kertoja. Heti kun kiihdytät vauhtia, hidasta vauhtia.

6. Abstraktio.

Psykologit suosittelevat henkisen muutoksen tekniikan käyttöä. Jos haluat estää ennenaikaisen siemensyöksyn, häiritse itseäsi ajatuksilla, jotka eivät miellytä sinua millään tavalla. Saatat muistaa jotain inhottavaa, kauheaa, epämiellyttävää. On tärkeää, ettet kerää intiimielämäsi huonoja hetkiä muistiin, koska huono kokemus tekee sinulle julmaa pilaa.

7. Keinot pidentää yhdyntää.

Juokse seksikauppaan! Voimakkaan erektion ja vakaan tehon tarjoavien varojen valinta on melko laaja. Niiden avulla voit lisätä veren virtausta penikseen, lisätä libidoa. Välineet annetaan levyjen, voiteiden ja voiteluaineiden muodossa. Kun valitset, muista kuulla asiantuntijaa.

8. Kondomi.

Tämä ehkäisymenetelmä kannustaa pitkittyneeseen yhdyntään ja vähentää erektioita. Valitse itsellesi epätavallinen kondomi, joita on monia jokaiseen makuun: kylkiluita, antenneja, mukuloita. Koe.

9. Viini.

Suurista alkoholiannoksista ei ole hyötyä, mutta jos juot enintään kaksi lasillista punaviiniä, orgasmin viivästyminen on helpompaa. Hedelmillä välipalana on hyödyllinen ja myönteinen vaikutus: banaanit, ananas, sitrushedelmät, viinirypäleet.

10. Erikoistekniikat.

Etsittäessä tapoja pidentää miehen seksuaalista kanssakäymistä olisi aloitettava erityistekniikoiden tutkiminen. Erityiset kuormat laajentavat kehon kykyjä ja monipuolistavat seksuaalista läheisyyttä.

READ  Mikä vaikuttaa seksin kestoon

Hellävarainen kosketustekniikka

Tantra on tunnettu itämainen seksuaalinen käytäntö, joka auttaa yhdistymään kumppanin kanssa fyysisesti ja henkisesti. Tekniikka eroaa tavanomaisesta tavanomaisemmasta tekniikastamme, ja se edistää yhdynnän kestoa jopa puoleentoista tuntiin. Lempeällä kosketuksella hallitset seksuaalisen energian ja saavutat uskomattoman orgasmin.

Tekniikan ydin on hidas yhdyntä ja täydellinen keskittyminen kumppaniin, nainen on maailmankaikkeuden keskipiste. Mikään ei saa häiritä sinua.

Pitkät hyväilyt otetaan vastaan kiireettömästi ja epätavallisen hellästi, huolellinen keskinäinen tarkkailu yhdynnän aikana. Muista, että kun keskityt kumppaniin etkä itseesi, hallitset orgasmia rauhallisesti.

Puristustekniikka

Myös naiset käyttävät tätä tekniikkaa, kun he tuntevat kumppaninsa hyvin. Jos tunnet siemensyöksyn lähestyvän, purista peniksen päätä peukalolla ja etusormella. Tässä vaiheessa pää sulautuu ohjaksiin, ja kun sitä puristetaan, on todellakin mahdollista viivyttää orgasmia.

Taolainen seksi

Ensin osapuolten välille luodaan voimakas katsekontakti, jonka jälkeen kumppanit saavuttavat kiihottumisen ja lisäävät seksuaalista energiaa hellävaraisesti toisiaan hyväilemällä. Sukupuoliyhteyden pidentämiseksi, kun mies saavuttaa rajansa, on tarpeen laskea kivekset ja laskea niitä hieman kädellä. Tätä tekniikkaa voidaan käyttää toistuvasti siemensyöksyn hillitsemiseksi.

Kargenz-tekniikka

Tunnettu tekniikka ejakulaation pysäyttämiseksi yllättäen. Tavallaan se on samanlainen kuin puristustekniikka, mutta sillä hetkellä kun nautinto kasvaa, mies pysähtyy äkillisesti ja odottaa, että jännitys laantuu.

Casanova käytäntö

Yksi tehokkaimmista tavoista pidentää yhdyntää. Jos haluat pidentää yhdynnän kestoa, sinun on oltava usein yhdynnässä. Jos harrastat seksiä säännöllisesti, sen kestoon liittyvät ongelmat eivät häiritse sinua.

Kaikki on paljon helpompaa kuin luuletkaan. On monia tekijöitä, jotka torjuvat lyhyen yhdynnän ongelmaa. Toteuta ne elämässäsi, niin ongelmat katoavat. Syö hyvin, älä laiminlyö unta, urheile, kokeile sängyssä, harrasta säännöllistä seksiä, ja naisesi on aina tyytyväinen.

Mitkä lääkkeet voivat pidentää yhdyntää

Farmakologian ja lääketeollisuuden kehityksen ansiosta on olemassa monia lääkkeitä, joilla voidaan ratkaista kaikki seksuaaliset ongelmat. Yksilöllisestä tilanteesta riippuen eri lääkeryhmiä käytetään yhdynnän pidentämiseen:

  • progesteronihormonia sisältävät valmisteet;
  • fosfodiesteraasi tyyppi 5:n estäjät;
  • NO-syntaasin aktivaattorit;
  • homeopaattiset lääkkeet.

Luonnollisiin ainesosiin perustuvia valmisteita pidetään turvallisimpina, mutta niiden vaikutus on vähäisempi kuin muiden lääkkeiden.

Näitä lääkkeitä ei pidä käyttää, jos seksuaalisia ongelmia ei ole tai jos niitä ei käytetä pääasiallisena lääkkeenä lisääntymishäiriöiden hoidossa. Tällaiset pillerit antavat vain väliaikaisen vaikutuksen. Ilman oikeaa hoitoa ennenaikaisen siemensyöksyn ongelmat eivät poistu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.