Kuinka kauan seksi yleensä kestää?

Kuinka kauan “normaalin” seksin pitäisi kestää? Miehet ja naiset reagoivat eri tavoin. Jotkut puhuivat 30 sekunnin seksikokemuksesta ja jotkut tekivät vaikutuksen tarinoilla seksistä muutamassa tunnissa.

Monet yllättyvät, kun he kuulevat tyttöystävien kertomuksia monien tuntien seksimaratonista rakkaansa kanssa. Onko tämä mahdollista? Ja kuinka kauan keskimääräisen seksin pitäisi periaatteessa kestää?

Intiimiyden keskimääräinen kesto Euroopassa on noin kahdeksan minuuttia, kun taas seitsemän minuutin poikkeamia pidetään normaalina, ja käsitys siitä, että seksin pitäisi olla pitkää, on harhakuvitelma.

Monet nuoret pitävät pitkittynyttä yhdyntää merkkinä intohimosta ja seksuaalisuudesta. Normaali seksi kestää kuitenkin yleensä enintään 15 minuuttia. Pahimmassa tapauksessa molemmat osapuolet voivat tuntea olonsa epämukavaksi tai jopa loukkaantua.

Journal of Sexual Medicine -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa todettiin, että yhdynnän tulisi kestää keskimäärin 7-15 minuuttia. Psykoterapeutit ovat havainneet, että alle kahden minuutin yhdyntä ei riitä useimmille ihmisille, mutta yli 15 minuuttia tuntuu monille liian pitkältä. Seksuaaliterapeutti Patrick Yern toteaa, että yhdynnän keskimääräinen kesto voi vaihdella jopa seitsemään minuuttiin.

Näin ollen kaikki yhdynnät, jotka kestävät yhdestä 15 minuuttiin, katsotaan täysin normaaleiksi. Seksuaaliterapeutti huomauttaa, että monilla miehillä on komplekseja nopean siemensyöksyn vuoksi, mutta tieteellisestä näkökulmasta tämä on aivan normaalia. Näitä ongelmia kohtaavat yleensä nuoret miehet, jotka

Kuinka kauan seksi kestää eri maailman maissa?

Jos olet koskaan miettinyt, kuinka kauan normaali seksi voi kestää, saat nyt arvovaltaisen vastauksen.

Deittisivusto Saucy Datesin tekemän tutkimuksen mukaan, johon osallistui 3 836 miestä ja naista ympäri maailmaa, myös Israelissa, naiset ovat tyytyväisiä, jos intiimi kontakti kestää vähintään 25 minuuttia ja 51 sekuntia. Miehet ilmaisivat samanlaisen mielipiteen: he olisivat tyytyväisiä seksiin 25 minuutin ja 43 sekunnin ajan.

Ero on merkityksetön. Valitettavasti nämä ja muut eivät kuitenkaan tyydytä kumppaneitaan ilmoitetun 25 minuutin aikana, vaan lopettavat prosessin paljon aikaisemmin kuin ilmoitettu aika.

Ja kuka pystyy enempään?

Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Intiassa asuvien miesten ja naisten keskuudessa amerikkalaiset ovat kaikkein kestävimpiä. Yhdysvaltalaiset miehet harrastavat seksiä keskimäärin 17 minuuttia ja 5 sekuntia. Kanadassa, Australiassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa miehet ovat hieman jäljessä: netto 17 minuuttia, kun taas Intiassa seksi kestää keskimäärin noin 15 minuuttia. Israelissa miesten keskimääräinen kesto seksuaalisessa kanssakäymisessä on arviolta 11 minuuttia.

READ  Mikä on suuseksin keskimääräinen kesto

Entä kumppanin ikä: onko tämä indikaattori tärkeä? Kävi ilmi, että näin on. Australiassa yli 45-vuotiaat miehet pystyvät miellyttämään kumppaneitaan pidempään kuin muut. Luultavasti iän myötä tulee ymmärrystä ja kärsivällisyyttä sekä kyky pidentää nautintoa.

Tutkijat pystyivät määrittelemään yhdynnän keston

Vähintään kolme minuuttia kestävä seksi tekee naisen onnelliseksi.

Naisten keskuudessa tehdyn kyselyn tulosten perusteella tutkijat määrittelivät, kuinka kauan ihanteellisen yhdynnän tulisi kestää. Tutkijat saivat myös selville, kuinka monta kertaa viikossa seksiä pitäisi harrastaa, jotta naiset tuntisivat olonsa onnelliseksi.

Kuten kävi ilmi, vain harvat naiset ovat tyytyväisiä pitkäkestoiseen seksiin, ja yli puolet kauniimmasta sukupuolesta suosii “kuumaa” seksiä, joka kestää kolmesta kahteentoista minuuttiin. Lisäksi naiset pitävät alle kolme minuuttia kestävää seksiä riittämättömänä, ja jos se kestää yli kaksitoista minuuttia, se voi olla väsyttävää.

Mitä tulee yhdynnän tiheyteen, tutkijat ovat havainneet, että heikompi puoli ihmiskunnasta harrastaa seksiä mieluummin vähintään kaksi tai kolme kertaa viikossa. Samat asiantuntijat uskovat, että seksi vähintään kerran viikossa vahvistaa perhesuhteita; jos seksiä harrastetaan harvemmin, se voi viilentää suhdetta.

Sinun ei pitäisi uskoa tarinoita miehistä, jotka voivat harrastaa seksiä yli tunnin ajan. Normaali yhdyntä kestää kolmestakymmenestä sekunnista kahteentoista minuuttiin. Ne miehet, jotka yrittävät pidentää yhdyntää mahdollisimman paljon, vahingoittavat vain terveyttään. Pitkäaikainen orgasmista pidättäytyminen voi johtaa eturauhasongelmiin ja heikentyneeseen potenssiin.

Jotkut miehet menevät vieläkin pidemmälle halussaan olla “seksijättiläisiä”. He eivät ainoastaan käytä tunnettuja lääkkeitä erektion jatkamiseksi, vaan he saattavat myös viedä virtsaputkeen erityisiä esineitä. Tämä voi johtaa hyvin ikäviin seurauksiin elimistölle.

Seksuaalisen kanssakäymisen keston tärkein vihollinen on häiriintynyt psykologinen tasapaino ja terveellisten elämäntapojen puute. Liikunnan ja tasapainoisen ruokavalion lisäksi Kegel-harjoitukset auttavat ratkaisemaan useita lantion alueen sairauksiin liittyviä ongelmia miehillä ja naisilla.

Seksuaalinen kanssakäyminen voi kestää uskomattoman kauan vain pornoelokuvissa: tosielämässä kaikki on paljon nopeampaa, kuten pitääkin. On parempi keskittyä laatuun, ei kestoon.

Kuinka kauan seksi voi kestää keskimääräisellä pariskunnalla

Tutkimukseen osallistui noin 500 pariskuntaa eri puolilta maailmaa. Kaikki he rakastelivat neljän viikon ajan käyttäen sekuntikelloa kokemuksen tarkkuuden varmistamiseksi.

READ  Mikä on seksin normaali kesto

Valitettavasti tulosten tarkkuutta ja objektiivisuutta ei voida taata, koska tällaiset manipuloinnit sekuntikellolla voivat käytännössä pilata mielialan ja lyhentää yhdynnän kestoa. Toistaiseksi mikään ei ole objektiivisempi ja tarkempi kuin viimeisin tutkimus, mutta sitäkään ei voi kutsua täydelliseksi.

Tutkijat yllättyivät tulosten valtavasta erosta: seksi saattoi kestää alle minuutin ja yli puoli tuntia. Ennätysaika oli 44 minuuttia ja “minimiaika” 33 sekuntia: ero oli 80-kertainen.

Tutkimusryhmä totesi myös toissijaisia tuloksia. Esimerkiksi ehkäisyvälineiden käyttö ei näytä vaikuttavan keskeytymättömän yhdynnän kestoon.

Jos määrittelemme kontaktin keskimääräisen keston, se on tutkijoiden mukaan 5,4 minuuttia.

No, yleisesti ottaen tässä asiassa ei ole mitään normia, kaikki on täysin yksilöllistä.

Mitä seksin kestoa pidetään normaalina?

Miesten yhdynnän kesto vaihtelee keskimäärin 7-14 minuuttiin. Naisten mielestä yhdynnän normaali kesto ennen siemensyöksyn alkamista on keskimäärin 11 minuuttia. Ejakulaation alkamiselle ei ole olemassa aikakriteerejä. Joissakin tapauksissa yhdyntä voi kestää alle minuutin ja tyydyttää molempia osapuolia. Jos seksikumppanit ovat tyytyväisiä yhdynnän kestoon, ei ole tapana puhua ennenaikaisesta siemensyöksystä, mikä tarkoittaa, että sitä ei tarvitse hoitaa. Ennenaikaiselle siemensyöksylle ei ole vakiomääritelmää. Maailman terveysjärjestön määritelmän mukaan ennenaikainen siemensyöksy (ejakulaatio), joka tapahtuu aikaisemmin kuin 1 minuutti aktin alkamisen jälkeen, voidaan määritellä ennenaikaiseksi. Suhteellinen ennenaikainen siemensyöksy tapahtuu 1-3 minuuttia yhdynnän alkamisen jälkeen. Kirjallisuuden mukaan yhdynnän keskimääräisen keston tulisi olla 5-7 ja 10 minuutin välillä. Ennenaikaisesta siemensyöksystä on olemassa erilaisia käsitteitä: ennenaikainen siemensyöksy, ennenaikainen siemensyöksy, kiihtynyt siemensyöksy.

Ennenaikainen siemensyöksy ei ole miehen elämänlaatuun kohdistuvan vaikutuksen voimakkuuden kannalta huonompi kuin erektiohäiriö (impotenssi). Lähisuhteiden ongelmista ennenaikainen siemensyöksy ei ole läheskään viimeinen. Tilanteen toivottomuuden tunne ja kyvyttömyys saada tyydytystä seksuaalisesta kanssakäymisestä johtavat usein perheriitoihin, parisuhteen hajoamiseen ja usein myös miesten masennukseen.

Mitkä ovat ennenaikaisen siemensyöksyn syyt?

On olemassa psykogeeninen, orgaaninen ja yhdistetty kiihtynyt siemensyöksy. Sukupuoliyhdynnän keston lyheneminen miehillä voi johtua useista syistä. Yleisimpiä ovat:

 • Tarttuvat – urogenitaalien tulehdussairaudet (eturauhastulehdus, virtsaputkentulehdus, vesikuliitti, kollikuliitti);
 • Lisääntynyt herkkyys glans;
 • Hormonaaliset häiriöt (testosteronin aineenvaihdunta);
 • Varhaiset seksuaaliset kokemukset, ratkaisemattomat avio-ongelmat, epätyypilliset tilanteet;
 • Jännittyneisyys, ärtyneisyys ja kokemuksen puute siemensyöksyn hallinnassa seksuaalisen toiminnan alussa;
 • Ahdistus, pelot ja nopea siemensyöksy, joka liittyy epäsuotuisiin olosuhteisiin yhdynnässä tai kumppanin hyposeksuaalisuuteen;
 • Vähäinen yhdynnän tai itsetyydytyksen tiheys, mikä johtaa seksuaalisen kiihtyvyyden liialliseen lisääntymiseen;
 • Fobiat, neuroosit, esim. yleinen oireyhtymä, jossa epäonnistumisen odottaminen on pakkomielle (yksittäinen epäonnistuminen on vaikuttanut voimakkaasti tunteisiin, ja ihminen odottaa sen toistumista seuraavalla kerralla);
 • Psykofysiologinen: psykogeeninen ennenaikainen siemensyöksy vahvistuu jo fysiologisella tasolla – refleksin muodostuminen, joka edistää siemensyöksyn ja orgasmin varhaista alkamista.
READ  Miten lisätä sukupuolen kestoa

Diagnoosi ja hoito (lisääntynyt yhdynnän kesto)

Ennenaikaisen siemensyöksyn onnistunut hoito riippuu suoraan pätevästä diagnoosista ja tämän tilan syyn määrittämisestä.

Erityisesti urologian osaston asiantuntijat käyttävät perinteisesti erittäin tehokasta integroitua lähestymistapaa miesten seksuaalisen toiminnan palauttamiseen, joka koostuu seuraavista:

 • Taudin aiheuttaneiden virtsa- ja sukupuolielinten infektio- ja tulehdussairauksien hoito (eturauhastulehdus, kollikuliitti, virtsaputkentulehdus jne.);
 • Seksuaalinen, psykologinen, käyttäytymisterapia, itsesäätely ja häiriömenetelmä, jotka koostuvat siitä, että miehet tunnistavat selkeästi orgasmin alkamista edeltävät tuntemukset ja pystyvät hallitsemaan tätä prosessia eri tekniikoiden avulla;
 • Glansin yliherkkyyden lääkitys;
 • Seksuaalisen kanssakäymisen pidentämiseen tarkoitettujen lääkkeiden vastaanottaminen ja käyttö;
 • Hormonaalisen aineenvaihdunnan (yleensä testosteronin) palauttaminen, jos se on tilan syy;
 • Fysioterapeuttisten toimenpiteiden suorittaminen nykyaikaisilla lääketieteellisillä laitteilla: laserhoito, magneettiterapia, siemenkodin alueen stimulointi dynaamisilla virroilla, eturauhasen vibromassage ja muut;
 • Urologin suorittama dynaaminen seuranta, jossa seurataan hoitotuloksia, asiaan liittyvien asiantuntijoiden kuuleminen (tarpeen mukaan), myös psykoterapeuttinen.

Tämä lähestymistapa takaa erittäin tehokkaan hoidon ja miehen seksuaalisen toimintakyvyn täydellisen palautumisen. Lisäksi hoitomme korjaa hormonaalista aineenvaihduntaa, poistaa tulehdusprosesseja, ehkäisee nopeaa ikääntymistä ja parantaa koko miehen kehon psyko-emotionaalista taustaa.

On muistettava, että usein mainostettu ennenaikaisen siemensyöksyn leikkaushoito, erityisesti kiimahermon tuntoa antavien hermojen leikkaaminen tai polttaminen, voi johtaa peniksen herkkyyden pysyvään häviämiseen ja siten erektioiden laadun heikkenemiseen ja orgasmin heikentymiseen.

Lääkärit ovat laskeneet, kuinka monta minuuttia seksin pitäisi kestää, jotta se olisi parantavaa.

 

Sukupuoliyhteydestä tulee parantavaa puolen tunnin kuluessa sen alkamisesta. Analysoituaan ihmiskehossa yhdynnän aikana tapahtuvia biokemiallisia prosesseja tutkijat havaitsivat, että 31. minuutilla seksi muuttuu terapeuttiseksi.

Asiantuntijoiden mukaan yhdyntä auttaa kehoa torjumaan vapaita radikaaleja, jotka aktivoivat kemiallisia reaktioita, jotka aiheuttavat erilaisia sairauksia.

Näin ollen seksi kolme tai neljä kertaa viikossa parantaa verenkiertoa ja vähentää sydänsairauksien riskiä puoleen. Tutkijat ovat myös osoittaneet, että yhdynnän aikana naisesta tulee biologisesti aktiivisten aineiden ja sähkömagneettisten värähtelyjen lähde, jotka vaikuttavat myönteisesti hänen kumppaniinsa.

Biokemiallisen analyysin tulosten mukaan yhdynnän aikana vapautuvat hormonit aiheuttavat voimakkaan iskun vapaille radikaaleille jo 30 minuutissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.